Parlem de sabor fresc i pur a La Taula del Xef a Burcht

Parlem del restaurant amb estrelles La Taula del Xef, a Burcht, Bèlgica. La definició d'una taula de xef és una taula d'invitats a la cuina d'un restaurant, reservada per clients especials de forma que puguin veure el xef treballant i gaudir d'un menú degustació. I aquest es el plantejament exacte del restaurant La Taula [...]

By |Setembre 20th, 2019|Restaurants|Comentaris tancats a Parlem de sabor fresc i pur a La Taula del Xef a Burcht

Billy Wagner sommelier & propietari del restaurant amb Estrelles Nobelhart & Schmutzig

El premiat sommelier de vins Billy Wagner: „La meva aigua preferida és la ‚Lluna Plena‘ de Pineo.“ Sommelier Billy Wagner ©foto by Marko Seifert El sommelier Billy Wagner, propietari del restaurant amb Estrelles Nobelhart & Schmutzig, a Berlin, parla sobre la seva funció: „Triar el vi correcte, però també l’aigua adient” L’alemany, de [...]

By |Gener 15th, 2019|Restaurants|Comentaris tancats a Billy Wagner sommelier & propietari del restaurant amb Estrelles Nobelhart & Schmutzig

Restaurant Taste a Lovaina. Ambient poc convencional amb plaer culinari.

Restaurant Taste a Lovaina Ambient poc convencional amb plaer culinari El chef bart Tastenhoye i l’amfitriona Dorotée Hoste us donen la benvinguda al seu restaurant Taste. La seva aventura. La cuina sempre ha sigut la seva passió i ell va cursar els estudis de cuinar l’escola d’Hosteleria Ter Duinen. Aquesta [...]

By |Novembre 20th, 2018|Restaurants|Comentaris tancats a Restaurant Taste a Lovaina. Ambient poc convencional amb plaer culinari.

Pastisseria i saló de te Charlotte, Brasschaat, Belgica.

Pastisseria i saló de te Charlotte, Brasschaat, Belgica. La Charlotte fa pastissos amb passió. I Aquesta passió es degusta. Per això tothom està encantat amb les seves creacions. Pastissos i galetes exquisits. Quiches increïbles. Per emportar o per degustar al local. […]

By |Novembre 20th, 2018|Restaurants|Comentaris tancats a Pastisseria i saló de te Charlotte, Brasschaat, Belgica.

El restaurant punter Sant Celoni de Madrid es va decantar per Pineo

El cuiner estrella Santi Santamaria va ser el primer a conseguir 3 Estrelles Michelin a Espanya i va ser el primer cuiner tres estrelles, que servia l’aigua mineral natural de font artesiana Pineo. […]

By |Setembre 5th, 2018|Restaurants|Comentaris tancats a El restaurant punter Sant Celoni de Madrid es va decantar per Pineo