Gustatif in Schoten és un gaudi pur i de bon gust

Al parc de Kasteeldreef de Schoten, on el xef Gerd Govaerts encara jugava quan era nen, l'ambiciós xef va obrir el seu propi restaurant el maig de 2015, juntament amb la seva xicota Jeannot Goffin. Després d'haver estat prèviament sota xef de Julien Burlat al Dôme d'Anvers i després d'algunes passejades per França i [...]

By |gener 25th, 2023|Aigua, Hotels, Restaurants|Comentaris tancats a Gustatif in Schoten és un gaudi pur i de bon gust

Imagineu-vos a Hawaii al restaurant Ohana a Schoten

Tommy Van Buggenhout i Chinook Vandecasteele, dos entusiastes de l'hostaleria que es van enamorar del món ampli, van obrir el seu restaurant "Ohana" al Brechtsebaan de Schoten l'estiu del 2020. Els dos trotamundos serveixen la cuina mundana de Hawaii i el sud-est asiàtic en un ambient casolà. Als mateixos empresaris de la restauració no [...]

By |gener 25th, 2023|Aigua, Hotels, Restaurants|Comentaris tancats a Imagineu-vos a Hawaii al restaurant Ohana a Schoten

L’experiència del gust de l’aigua

La importància de poder escollir entre diferents tipus d'aigua en el sector de la restauració Segons els experts, el tipus d'aigua que beu amb el menjar determina l'experiència del gust. L'aigua no és només aigua? Bé no. De fet, hi ha grans diferències en el gust, la duresa, la composició/contingut mineral i la sensació en [...]

By |desembre 12th, 2022|Aigua, Hotels, Restaurants|Comentaris tancats a L’experiència del gust de l’aigua

Parlem de sabor fresc i pur a La Taula del Xef a Burcht

Parlem del restaurant amb estrelles La Taula del Xef, a Burcht, Bèlgica. La definició d'una taula de xef és una taula d'invitats a la cuina d'un restaurant, reservada per clients especials de forma que puguin veure el xef treballant i gaudir d'un menú degustació. I aquest es el plantejament exacte del restaurant La Taula [...]

By |setembre 23rd, 2022|Restaurants|Comentaris tancats a Parlem de sabor fresc i pur a La Taula del Xef a Burcht

Billy Wagner sommelier & propietari del restaurant amb Estrelles Nobelhart & Schmutzig

El premiat sommelier de vins Billy Wagner: „La meva aigua preferida és la ‚Lluna Plena‘ de Pineo.“ Sommelier Billy Wagner ©foto by Marko Seifert El sommelier Billy Wagner, propietari del restaurant amb Estrelles Nobelhart & Schmutzig, a Berlin, parla sobre la seva funció: „Triar el vi correcte, però també l’aigua adient” L’alemany, de [...]

By |gener 15th, 2019|Restaurants|Comentaris tancats a Billy Wagner sommelier & propietari del restaurant amb Estrelles Nobelhart & Schmutzig

Restaurant Taste a Lovaina. Ambient poc convencional amb plaer culinari.

Restaurant Taste a Lovaina Ambient poc convencional amb plaer culinari El chef bart Tastenhoye i l’amfitriona Dorotée Hoste us donen la benvinguda al seu restaurant Taste. La seva aventura. La cuina sempre ha sigut la seva passió i ell va cursar els estudis de cuinar l’escola d’Hosteleria Ter Duinen. Aquesta [...]

By |novembre 20th, 2018|Restaurants|Comentaris tancats a Restaurant Taste a Lovaina. Ambient poc convencional amb plaer culinari.

Pastisseria i saló de te Charlotte, Brasschaat, Belgica.

Pastisseria i saló de te Charlotte, Brasschaat, Belgica. La Charlotte fa pastissos amb passió. I Aquesta passió es degusta. Per això tothom està encantat amb les seves creacions. Pastissos i galetes exquisits. Quiches increïbles. Per emportar o per degustar al local. […]

By |novembre 20th, 2018|Restaurants|Comentaris tancats a Pastisseria i saló de te Charlotte, Brasschaat, Belgica.

El restaurant punter Sant Celoni de Madrid es va decantar per Pineo

El cuiner estrella Santi Santamaria va ser el primer a conseguir 3 Estrelles Michelin a Espanya i va ser el primer cuiner tres estrelles, que servia l’aigua mineral natural de font artesiana Pineo. […]

By |setembre 5th, 2018|Restaurants|Comentaris tancats a El restaurant punter Sant Celoni de Madrid es va decantar per Pineo
Go to Top