Per a la teva salut, tria l’aigua mineral natural Pineo. Pel preu: aigua de l’aixeta

L’aigua és tan important per al nostre cos i la nostra vida que el grau de puresa és crucial. Però què és “pur”? Té sentit que tu i els teus 30 bilions de cèl·lules corporals estiguessis tan feliços amb l’aigua purificada químicament com amb l’aigua mineral natural i pura, ja que la natura l’aboca sense esforç cada segon a la font? Quines són les principals diferències entre l’aigua de l’aixeta i l’aigua mineral en ampolles de vidre, com la Pineo? I quan saps això: què prefereixes per a la teva salut?

Les diferències entre l'aigua de l'aixeta i l'aigua mineral natural Pineo d'un cop d'ull

Les diferències entre l’aigua de l’aixeta i l’aigua mineral natural Pineo d’un cop d’ull

Aigua de l’aixeta = produïda industrialment.
Pineo en ampolles de vidre és aigua de muntanya saludable

L’aigua bruta subterrània o superficial no és immediatament apta per al consum humà, però s’ha de sotmetre a tota una sèrie de tractaments químics abans que es pugui beure de l’aixeta amb seguretat. És per això que l’aigua de l’aixeta s’anomena “produïda industrialment”. Per tant, l’aigua de l’aixeta és “tractada” industrialment quan surt de l’aixeta. I encara que la seva qualitat està regulada i sotmesa a controls, per exemple només es controlen 20 tipus de PFAS, mentre que n’hi ha 6000 diferents. El Pineo, en canvi, és aigua pura de muntanya que s’extreu i embotella directament a la font -molt per sobre del límit industrial- i no s’ha afegit, retirat ni sotmès a cap altre tractament. Els controls periòdics i exhaustius demostren que aquesta aigua pura i suau està lliure de tot tipus de possibles contaminants com ara metalls pesants, PFAS, microplàstics, pesticides o residus de medicaments. Quin dels dos és més pur, creus? 1-0 per a Pineo!

Pineo natuurlijk mineraalwater in glazen flessen is gezond bergwater

L’aigua mineral natural Pineo en ampolles de vidre és aigua de muntanya saludable

L’aigua mineral natural de Pineo és més saludable que l’aigua de l’aixeta?

L’aigua de l’aixeta està molt processada industrialment. La contaminació general del sòl i de les aigües subterrànies amb, entre altres coses, metalls pesants, PFAS i microplàstics és ara tan alarmant a tot el món que gairebé no és possible “purificar-les”. L’aigua mineral natural, en canvi, s’extreu i embotella directament a la font. La raó és que es conserva així la puresa original. La seva composició és estable i única i depèn de l’origen i del tipus de roques i capes de sòl que trobi durant el seu recorregut subterrani. L’aigua està carregada de minerals, com magnesi, calci i bicarbonats.L’aigua mineral natural Pineo també és aigua artesiana, és a dir, no només és pura, sinó també suau i ‘madura’, que flueix espontàniament al seu ritme. pous d’una conca natural subterrània. Molt per sobre de la contaminació industrial o agrícola. Aquesta aigua pura no pateix cap tractament químic o microbiològic.

Aigua mineral natural Pineo vs. aigua de l’aixeta

L’aigua de l’aixeta és barata, accessible per a molts, s’elimina de manera ràpida i eficient alguns contaminants, de manera que esdevé potable. Però sabíeu que les ampolles de vidre d’aigua mineral natural Pineo es reutilitzen més de 30 vegades, netejant les ampolles amb mecanismes de vapor i àcid/base, sense residus? A més, totes les etiquetes estan impreses amb tinta vegetal en paper FSC i enganxades amb cola compostable. No s’utilitza plàstic ni alumini enlloc. L’aigua mineral natural Pineo és aigua pura, tal com pretén la natura.

lammergier

La font Pineo al paisatge de muntanya està envoltada per més de 200 plantes i herbes i els rars Trencalos

Aigua mineral natural Pineo, és d’una puresa excepcional

La ubicació de la font Pineo en una reserva natural muntanyosa de Catalunya -molt per sobre del límit industrial-, la composició mineral específica i l’embotellament in situ, contribueixen a una experiència gustativa única. La seva empremta testimonia un ambient calcari, que filtra i enriqueix l’aigua amb una puresa excepcional. Amb el seu cabal artesià d’uns 25.000 litres per hora, l’aigua de Pineo també manté fèrtil el paisatge de muntanya accidentat que l’envolta, permetent que creixin més de 200 plantes i herbes diferents. El primer glop té un gust agradable i natural. Suau i vellutat.

Només l’aigua mineral natural pot reclamar beneficis per a la salut

Sabíeu que només l’aigua mineral natural, gràcies al seu contingut en determinats components, pot fer declaracions específiques de salut segons la definició legal? L’aigua mineral natural està subjecta a la normativa europea, que estableix uns criteris estrictes que ha de complir aquesta aigua. Les principals propietats són la puresa original i l’estabilitat de la composició mineral. Per exemple, l’aigua mineral natural Pineo té un baix contingut en minerals, la qual cosa fa que tothom la pugui beure a qualsevol hora del dia. També per nadons. L’aigua també és baixa en sodi, la qual cosa la fa apta per a una dieta baixa en sodi.

Door Pineo’s lage mineralengehalte kan het door iedereen, op elk moment van de dag gedronken worden

A causa del baix contingut en minerals de Pineo, qualsevol pot beure’l a qualsevol hora del dia.