Pineo és pur gaudi

L’aigua mineral Pineo és l’aigua perfecta per a la restauració. Aquesta aigua pura és ideal com a condiment subtil per a un bon menjar i per gaudir amb amics i éssers estimats. No és casualitat que Pineo sigui popular entre els gurmets. Un equilibri equilibrat entre minerals i altres oligoelements garanteix un gust delicat. Això fa que Pineo sigui molt adequat per a diversos plats, des de l’aperitiu fins a les postres, i com a complement refinat als vins fins.

Destaca amb aigua única

L’aigua sempre ha estat l’acompanyant ideal d’un àpat. És la beguda més popular del món i és l’ingredient principal de la majoria de les begudes que consumim a tot el món. No podem prescindir d’aigua.

L’aigua no és només aigua. Hi ha aigua mineral natural i aigua de font que prové directament del subsòl i no rep cap tractament químic. I hi ha aigua de l’aixeta, aigua de taula i aigua filtrada que primer cal tractar perquè sigui potable. El tipus d’aigua que serviu als vostres convidats determina tota l’experiència del restaurant.

La tendència a triar l’aigua amb més freqüència està creixent. L’aigua i el vi s’alternen i es complementen. El menjar contemporani es fa amb vi i aigua. Presta més atenció al mapa de l’aigua!

Aigua mineral Pineo a la restauració

Pineo es pot adquirir tant en versió escumosa (Intensa) com tranquil·la (Natural) i en ampolles grans i petites. Un actiu addicional de Pineo és l’aigua lunar Luna Llena. Es tracta d’aigua mineral natural artesiana que només s’omple a la lluna plena. Pineo Luna Llena és, doncs, d’edició limitada. La reserva és molt recomanable!

L’elecció de l’aigua mineral amb els àpats és molt important. És una experiència culinària perfecta. Els vostres convidats en són cada cop més conscients. Una correcta elecció de l’aigua pot garantir un major gaudi de l’experiència gastronòmica total. Tant tastar com servir aigua és en realitat un autèntic art.

Més informació sobre l’aigua mineral Pineo a l’hostaleria

L’ampolla Pineo va ser guardonada amb el premi Red Dot Design. Millora els teus moments culinaris amb Pineo.

Pur plaer, això és el que Pineo cuida. El 2019, aquesta aigua pura va guanyar el premi “Millor aigua del món”.

Cada aigua és única. Aprofiteu al màxim aquesta aigua de Pineo pura amb els nostres consells per servir.

La nostra aigua

Vols mimar els teus convidats posant Pineo sobre la taula?

Vols fer una comanda o rebre més informació sobre els nostres productes? No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades següents. Estem encantats d’ajudar-vos encara més.

Si us plau, poseu-vos en contacte directament

Bart Maes
Copropietari

bart.maes@pineo.cat
0032 (0)3 620 26 50

O omple el nostre formulari de contacte

Fes la teva pregunta i deixa les teves dades al formulari de contacte. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.