Decora la teva taula amb una ampolla de disseny Pineo

Pineo heeft bekroonde designer flessen met eenvoudige contouren, zachte schouders en slanke flessenhalsen.

El reconegut dissenyador Claus Lippe de Design-Studio-Lippe a Colònia va dissenyar l’ampolla Pineo l’any 1996. “Una ampolla que reflecteix el seu contingut”. Aquest va ser el punt de partida. Això va donar lloc a un disseny sobri i sobri amb una forma sorprenentment clara: unes espatlles suaus i sorprenents amb un coll d’ampolla prim.

L’ampolla no té adorns ornamentats, ni relleu ni protuberància. Els contorns són senzills, però molt reconeixibles. El subtil to blau clar del got simbolitza la frescor de l’aigua. L’etiqueta coincideix perfectament amb el disseny. L’aparença senzilla reflecteix l’aigua natural pura de l’ampolla.

El “Red Dot Design Award” per al disseny de productes ha estat un concurs internacional per a dissenyadors de tot el món des de 1955. Amb 17.000 participants en 31 categories cada any, el “Red Dot Award” és un dels concursos de disseny de productes més grans i respectats del món.

Pineo es pot trobar a les millors taules

L’aigua mineral natural de Pineo es pot trobar a les millors taules de restaurants i hotels d’arreu d’Europa.
Conegut i estimat pels amants de la bona cuina i els autèntics bons vivants. Sempre pots comptar amb Pineo per pur plaer.

La nostra aigua

Vols mimar els teus convidats posant Pineo sobre la taula?

Vols fer una comanda o rebre més informació sobre els nostres productes? No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades següents. Estem encantats d’ajudar-vos encara més.

Si us plau, poseu-vos en contacte directament

O omple el nostre formulari de contacte

Fes la teva pregunta i deixa les teves dades al formulari de contacte. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.