Pineo es serveix juntament amb els millors vins

No hi ha molts tipus d’aigua que harmonitzen tan bé amb el vi i amb plats saborosos com el Pineo. El sabor suau, lleuger, fresc i equilibrat de Pineo és únic.

L’aigua és en realitat una beguda delicada amb propietats úniques que són captivadores i agradables. Quan reconeixes l’aigua pel seu ‘terroir’ i per la seva història, que es reflecteix en la seva composició mineral, ja no la beves només per saciar la teva set.

Pineo té una aigua “Natural” amb un sabor bàsic suau (pH 8) i una aigua “intensa” molt escumosa amb un pH de 4. L’elecció del pH i l’equilibri perfecte entre anions i cations fan de Pineo el maridatge perfecte per a cada vi. .

Un sommelier d’aigua que pot informar els hostes sobre quines aigües van bé amb quins plats, vi i cafè, és un autèntic valor afegit per a un restaurant. Tal com fa un sommelier de vi amb el vi, el sommelier d’aigua presenta l’aigua com una beguda de qualitat. Sovint són sommeliers de vins especialitzats en sommeliers d’aigua. I la gent tria cada cop més “aigua amb el vi” o begudes sense alcohol. Per tant, un mapa de l’aigua és un “imprescindible” tant en negocis tradicionals com de moda.

Consells útils per servir l’aigua mineral Pineo a la perfecció

Abans de servir Pineo

 • Emmagatzemeu l’aigua en un lloc fosc, fresc i ben ventilat.
 • No rentar els gots amb sabó, sinó amb aigua calenta o fumant i deixar refredar. Encara és millor rentar-los amb aigua desmineralitzada.
 • Comproveu prèviament les ampolles per si hi ha danys, neteja o etiquetes que falten.
Pineo aigua mineral natural a la taula al restaurant Taste Leuven

Com servir Pineo?

 • Posa tu mateix l’ampolla de Pineo a la taula. No aboqueu en una garrafa.
 • Obriu l’ampolla davant dels vostres convidats.
 • Apunteu l’etiqueta als vostres convidats.
 • Utilitzeu gots i ompliu-los entre 1/3 i 2/3 d’aigua.
 • Etiqueta: primer posar aigua a la taula i treure-la l’últim.

Garantint el millor sabor Pineo

 • No afegiu glaçons ni llimona a l’aigua. Aquests poden alterar el gust equilibrat de Pineo.
 • Només beu Pineo d’un got. Aquesta és la forma més pura.
 • Trieu la mida de l’ampolla correcta. Un cop oberta l’ampolla, l’aigua perd la seva delicada puresa.
Water-Pineo-sneller-op-dan-de-wijn-bij-Taste-restaurant-Leuven

Quina aigua de Pineo va amb quin vi?

Pineo Natural combina a la perfecció amb vins suaus de baix grau alcohòlic. Vins blancs frescos i afruitats, vins negres joves, vins escumosos i begudes d’aperitiu amb poc sucre. L’aigua tranquil·la no estimula massa les papil·les gustatives i, per tant, també és ideal amb el cafè o les postres.

Pineo Intense combina excel·lentment amb vins potents i rodons. Vins secs o dolços forts, blancs o negres, xampanys d’anyada, vins blancs com a aperitiu o begudes d’aperitiu amb molt de sucre. L’aigua amb gas és perfecta com a aperitiu o aperitiu i acompanya plats cruixents com la tempura. També beu-lo per netejar el paladar després de menjar formatge o xocolata.

La nostra aigua

Vols mimar els teus convidats posant Pineo sobre la taula?

Vols fer una comanda o rebre més informació sobre els nostres productes? No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades següents. Estem encantats d’ajudar-vos encara més.

Si us plau, poseu-vos en contacte directament

O omple el nostre formulari de contacte

Fes la teva pregunta i deixa les teves dades al formulari de contacte. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.