Pineo va votar la millor aigua del món

CADA AIGUA ÉS ÚNICA EN EL GAST

Quan tastem alguna cosa, en realitat fem servir tres sentits: tastem, mirem i olorem. Amb l’aigua, la diferència és molt subtil. Això ens fa pensar que cada aigua és semblant, mentre que l’aigua té una àmplia paleta de sabors. L’aigua no és només aigua, igual que el vi no és només vi. L’origen de l’aigua, la composició dels minerals, l’embotellament i l’envasament contribueixen al seu sabor únic.

PINEO TÉ UN GUST PREMIAT

L’organització de consumidors alemanya “Stiftung Warentest” va ser clar en el seu veredicte quan van provar 20 marques d’aigua per detectar les desviacions del gust i el gust. Només Pineo es va quedar “molt bé” (vegeu l’informe aquí). La ubicació única de la font, la línia d’ompliment d’última generació, el respecte per la natura, les ampolles de vidre, el procés d’esbandit respectuós amb la natura… A Pineo ho fem tot per a un gust perfecte i l’experiència definitiva de aquesta aigua mineral natural.

Pineo va atorgar 3 premis exclusius pel seu gust

‘Sehr Gut’ de la Stifftung Warentest

Pineo is het enigste water om ooit 'Sehr Gut' beoordeeld te worden door de Stiftung Warentest

El 2008, Pineo va rebre el premi “Sehr Gut” a l’aigua més saborosa de l’Associació de Consumidors d’Alemanya. Pineo va ser l’única aigua sense sabor desagradable. El que és especial és que Pineo és també l’única aigua que ha guanyat mai aquest premi.

Or al The Fine Water Taste & Design Award 2019

Pineo wint goud op de Fine Waters Taste & Design award

Cinc membres del jurat format per coneixedors de l’aigua i sommeliers de l’aigua van jutjar a cegues les 50 aigües nominades. Pineo va guanyar l’or a la màxima categoria d’aigües amb baix contingut mineral (menys de 250 mg) sense diòxid de carboni afegit.

Plata al Water Expo Taste Competition a la Xina

Pineo wint zilver op de Water Smaak Competitie van de Water Expo in ChinaThe Water expo és la fira comercial d’aigua potable més exclusiva de la Xina. 20 marques internacionals i 30 marques xineses van poder participar al concurs. Pineo es va endur el premi de plata en la categoria d’aigües tranquil·les premium.

La nostra aigua

Vols mimar els teus convidats posant Pineo sobre la taula?

Vols fer una comanda o rebre més informació sobre els nostres productes? No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades següents. Estem encantats d’ajudar-vos encara més.

Si us plau, poseu-vos en contacte directament

Bart Maes
Copropietari

bart.maes@pineo.cat
0032 (0)3 620 26 50

O omple el nostre formulari de contacte

Fes la teva pregunta i deixa les teves dades al formulari de contacte. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.