Per què és bo beure aigua mineral Pineo?

L’aigua Pineo té tot el que es pot buscar en una aigua mineral natural: un sabor excel·lent, envasada en ampolles vidre i amb una llarga història que es remunta a l’any 852.

Contingut en minerals de l’aigua Pineo

– Clorur (Cl) 1,9 mg
– Sodi (Na) 0,9 mg
– Nitrat (NO3) 1,1 mg
– Magnesi (M9) 3,7 mg
– Calci (Ca) 78,6 mg
– Bicarbonat (HCO3) 248 mg
– Sulfat (SO4) 7,9 mg
– Fòsfor (P) <0,02 mg
– Diòxid de nitrogen (NO2) <0,02 mg
– Coure (Cu) <0,01 mg
– Fluorur (F) <0,02 mg
– Alumini (Al)
– Urani (U)
– Plom (Pb)
– Mercuri (Hg) <0,20 µg
¿Més informació? Consulta les anàlisis.

Aigua Pineo: naturalesa pura directament de la font

L’aigua Pineo no ha estat sotmesa a cap tractament químic. És aigua mineral natural que s’embotella directament en la font. Sorgeix en un entorn natural on les mateixes roques de la muntanya s’encarreguen de filtrar-la. Consulta les anàlisis de l’aigua.

Valor pH de Pineo

– pH neutral: 7
– pH de Pineo: 7,91

El pH expressa el grau d’acidesa. L’aigua amb un valor pH per sobre de 7 impedeix l’acidificació (s’anomena aleshores alcalina). Cada dia hem de beure d’1 a 2 litres d’aigua, per això és important prendre una aigua amb un pH superior a 7. Escull Pineo (pH 7,9).

Disseny de l’ampolla

L’ampolla de Pineo va guanyar en 1996 el prestigiós premi Red Dot Design. Es tracta d’un guardó internacional que tria des del 1955 els millors dissenys de productes. Aquest premi el convoca anualment el Design Zentrum Nordrhein Westfalen d’Essen (Alemanya).

Una aigua adient per al consum diari

Per al consum diari, convé triar una aigua que tingui un contingut de minerals menor de 500 grams per litre. Pineo és, sens dubte, la millor elecció. És una aigua mineral sense metalls pesants o pesticides. Els anions i cations (minerals amb càrrega positiva i negativa) es troben en l’aigua de la font Pineo en perfecte equilibri.

Ecologia i aigua mineral Pineo

Quan compres Pineo, estàs cuidant del medi ambient i de la natura. La deu de Pineo brolla de forma natural de la terra. Per tant, no es necessita electricitat per bombar l’aigua. A més, durant l’envasament de les ampolles es consumeix poca energia: el 70% prové d’una central hidroelèctrica local.

Les etiquetes de Pineo tenen un certificat FSC i en la seva impressió s’han utilitzat tintes sense dissolvents. Pineo es distribuieix en ampolles de vidre retornables i reutilitzables. Això fa que aquesta aigua tingui una petjada de carboni un 96% més baixa en comparació amb les aigües en ampolles de plàstic (PET), incloent-hi el transport i la neteja dels envasos.

L’aigua mineral natural Pineo cuida del medi ambient