La força de Pineo: el seu sabor

Aigua, quin sabor té i quin gust deixa a la boca?

El gust de l’aigua

L’aigua presenta una varietat de sabors incomparable. Igual que passa amb el vi, el seu gust depèn en gran mesura de la composició del sòl i de l’entorn. A més, també depèn del recorregut que ha realitzat fins arribar al got.

El sabor de l’aigua està determinat principalment per la quantitat de minerals i oligoelements que conté. En el cas de l’aigua mineral i de l’aigua de deu, el sòl d’on prové té una gran influència en la base del seu gust.

pineo es votada l’aiquq més saborosa del món

Pineo escollida la millor aigua del món

Pineo va ser nominada juntament amb 50 altres aigües premium d’arreu del món. Un jurat de 5 membres, compost per expert i sommeliers d’aigua, van fer una cata a cegues de les diferents aigües i puntuaven individualment. Pineo va guanyar l’or en la categoria més top ‘aigües de baix contingut mineral’ (per sota de 250 mg) sense gas carbònic afegit.

El sabor de Pineo

Porta Pineo amb tu quan surtis de casa o vagis de viatge. Per gaudir del menjar picant d’altres països o per refrescar-te durant una excursió a la muntanya Beneidó, al Pirineu de Lleida, l’àrea on brolla Pineo. Fa més de mil anys es van establir aquí els monjos del Monestir de Sant Vicenç de Pinsent, inaugurat l’any 852. Aquesta és la data en què la font s’esmenta per primer cop als textos històrics. Això demostra que aquesta deu ha estat apreciada des de molt antic, encara que, afortunadament, mai no ha estat sobreexplotada.

Pineo és una aigua ‘madurada’ sota terra, que sorgeix de forma natural a la superfície. És una aigua artesiana única que brolla espontàniament d’una deu subterrània. Pineo s’embotella directament a la font per conservar totes les seves qualitats. No se sotmet a cap tractament per part nostra, només la natura s’encarrega de donar-li forma.

Les fonts Pineo brollen dins d’una àrea natural protegida de diversos quilòmetres quadrats. Aquesta reserva natural preserva l’entorn i proporciona una aigua clara i estable. El primer glop de Pineo sorprèn pel seu sabor agradable i natural, suau i sedós. Aquest caràcter es deu al sòl ric en calci que ha anat filtrant l’aigua fins a donar-li una puresa excepcional. L’excel·lent composició mineral de Pineo és, sens dubte, fruit de l’entorn en què sorgeix.

Aigua mineral pura i natural. Elogiada per la seva atractiva presentació. Seleccionada per prestigiosos restaurants, hotels i esdeveniments. Especialment, l’edició limitada Luna Llena, que s’envasa exclusivament durant la fase de lluna plena. Aquest ‘aigua lunar’ de Pineo és biodinàmica. La lluna plena és un símbol d’amor. Et vull ‘to the moon and back’ es diuen els enamorats dolçament a cau d’orella…