Xina estima pineo d’aquí a la lluna. L’aigua mineral natural de Pineo és la favorita durant la competició d’aigües minerals de Guangzhou, a la Xina.

Pineo ha tornat a rebre premis internacionals amb el seu sabor deliciós.

A la fira d’aigües prèmium més gran de la seva categoria, la fira de Guangzhou a la Xina, Pineo va rebre l’argent per l’aigua més bona la categoria aigua prèmium sense gas.

A l’abril, Pineo va guanyar l’or durant els Water Taste Awards i al juny l’argent a la Water Expo competició de sabor d’aigües.

Com Pineo va rebre l’or per ésser l’aigua més bona del món durant els Water Taste Awards 2019 a Estocolm, Pineo va ésser seleccionada per participar a la competició més important d’aigües minerals de la Xina, laWater Expo competició de sabor d’aigües a Guangzhou. Pineo va tornar a casa aquesta vegada amb el premi d’argent.

La vuitena fira internacional d'aigües minerals prèmium a Guangzhou Xina, per l'Expo de l'aigua

La Expo de l’aigua és la fira comercial internacional més gran i més exclusiva per aigües minerals prèmium a la Xina.

El centre d’exposicions de Guangzhou, on es va celebrar la fira, és el complex d’exposicions més gran i més modern d’Àsia. A la ciutat de Guangzhou hi viuen 14 milions d’habitants.

A la sala d’exposicions es presenten una gran varietat de productes d’aigua mineral diversos, tal com ara aigua mineral natural, aigua de soda, aigua de glacera, però també aigua destil.lada i aigua medicinal.

Un punt culminant especial de la fira és la gran competició internacional de sabor, on aproximadament 20 marques internacionals i 30 marques xineses van ésser seleccionades per participar a la competició.

Es va celebrar també una taula rodona amb diversos sommeliers per discutir les diferents aigües, les tendències futures de l’aigua i per jutjar la combinació de diverses aigües amb la varietat de menjar cantonès. Pineo va resultar un acompanyament perfecte pel menjar cantonès.

Qui va ser el jurat que va examinar les aigües minerals prèmium?

Michael Mascha com a president durant la Expo de l'aigua, competició de sabor de l'aigua de Guangzhou a la Xina

Michael Mascha com a president durant la Expo Aigua, competició de sabor de l’aigua de Guangzhou a la Xina

Junt amb el president Michael Mascha de “Aigües bones del món”, el jurat estava format per:

Jason Kuok, sommelier d’aigua | Macau (República Popular de Xina)

Nascut i criat a Macau, l’esperit d’aventura va portar Jason a Dallas, Las Vegas i Honolulu.
Realment va ser durant el seu temps d’estudiant a Las Vegas que el seu interès i curiositat natural per l’aigua es va despertar i finalment el va portar a començar un viatge per obtindre un certificat com a sommelier d’aigua a Alemanya.

Ara, com primer i únic sommelier d’aigua certificat de Macau i Hong Kong, Jason també és el propietari de “Aqueduct”, una empresa que va començar a Macau el 2016, amb la finalitat de seleccionar l’aigua mineral natural d’importació.
Amb la intenció de propagar el missatge que”l’aigua no és només aigua”.

Jason Kuok, sommelier d'aigua de Macau al jurat durant la fira professional d'aigua més gran del món.

Jason Kuok, sommelier d’aigua de Macau

Howard Hsia, sommelier d’aigua | Taiwan (República de Xina)

Howard Hsia de Taiwan. És sommelier d’aigua i fundador de WaterSelection.
A més, és sots-director de la escola de cuina Kai Ping, l’única escola secundària de cuina acreditada per WorldChefs, per la qualitat del seu programa culinari.

Lee Kwun Wai, Ivan, sommelier d'aigua de Hong Kong com a jutge durant la competició de sabor de l'aigua a l'Expo de l'aigua a Guangzhou, Xina.

Lee Kwun Wai, Ivan, sommelier d’aigua de Hong Kong

Lee Kwun Wai, Ivan, sommelier d’aigua | Hong Kong

El primer sommelier d’aigua a Hong Kong va fer-se molt popular gràcies a l’alt nivell de recolzament i aprovació dels medis de comunicació.
Ell també és el fundador d’Aqua House Hong Kong Limited. Aquesta és la primera i única empresa destacada, especialitzada en l’aigua mineral natural, que té al seu catàleg 14 marques d’aigua de qualitat provinent de 10 països diferents.

Haneul Kim, sommelier d'aigua i de vi de Seül com un dels membres del jurat durant la competició de sabor de l'aigua a l'Expo de l'aigua a Guangzhou, a la Xina.

Haneul Kim, sommelier d’aigua i de vi

Haneul Kim, sommelier d’aigua i de vi | Seül (Corea del Sud)

Personatge de televisió i molt ben considerat sommelier d’aigua/vi a Seül.