Et donem cinc raons per les quals Pineo és la millor opció d’aigua mineral pel que fa a gust, puresa, sostenibilitat i petjada ecològica. I… també la millor aigua del món!

5 raons per les quals Pineo és genial

Pineo, het zuiverste water

1. Pineo, l’aigua més pura

El Pineo és una aigua mineral natural que brolla espontàniament de les profunditats del Massís de la Muntanya del Beneidó al Pirineu espanyol. Aquesta aigua pura i salvatge de muntanya s’extreu directament a la font i no se sotmet a cap tractament de depuració. S’embotella en estat pur. Aquesta aigua “madura” brolla espontàniament al seu propi ritme d’una conca natural subterrània.

2. Pineo, aigua mineral sostenible

Pineo, duurzaam mineraalwaterLes ampolles de disseny de Pineo es poden reutilitzar més de 30 vegades. Es netegen amb un procés d’esbandit respectuós amb la natura, basat en vapor i mecanismes àcids/alcalins. Com a resultat, no queden residus (nocius) d’agents de neteja a les ampolles ni al medi ambient.

3. Pineo: aigua pura en ampolles de vidre
puur water in glazen flessen

L’aigua de Pineo ve en ampolles de vidre (amb taps metàl·lics) i aquesta és una elecció conscient. L’aigua conserva el seu sabor pur i saludable en una ampolla de vidre, perquè el vidre és un material molt neutre i natural. El vidre no allibera ni absorbeix el gust. A més, la petjada ecològica d’una ampolla de vidre reutilitzable és molt menor que la de les ampolles de vidre o plàstic d’un sol ús o les llaunes d’alumini. No es produeixen substàncies nocives quan es reciclen les ampolles.

Un enfocament holístic de l'ecologia

4. Pineo, l’aigua més deliciosa del món

Pineo, the tastiest water in the world  Pineo va guanyar l’or al The Fine Water Taste & Design Award 2019 a Estocolm. I això en la primera categoria d’aigües amb un baix contingut en minerals (menys de 250 mg) sense diòxid de carboni afegit. Aquesta aigua mineral natural va guanyar, també l’any 2019, la plata al Water Expo Taste Competition de la Xina, en la categoria d’aigua tranquil·la premium. A més, Pineo ja va rebre el 2008 el premi Sehr Gut a l’aigua més saborosa de l’associació de consumidors alemanya. Pineo va ser l’única aigua sense desviacions de sabor i també l’única aigua que mai va guanyar aquest premi.

5. Pineo: molt lluny de indústriaTrencalos (lammergier)

La ubicació de la font del Pineo en una reserva natural muntanyenca de Catalunya està molt per sobre del límit industrial. No hi ha indústria en un radi de 15 a 20 km al voltant de Pineo. El paisatge és aspre i natural, amb moltes ovelles i cavalls pasturant i està protegit pel govern. A més, fa més de 25 anys que es localitza prop de la font un niu del rar Trencalos (voltor barbut), conegut per romandre sempre als voltants del seu niu i tornar-hi sempre.

Pineo, millor aigua de càtering

“Pineo és una aigua de gust vellutat amb una estructura mineral lleugera de 172 mg. S’extreu de la regió dels Pirineus espanyols d’Andorra a una profunditat de 1000 metres a Espanya. Aquesta aigua baixa en sodi és un bevedor perfecte que crea un bon equilibri entre els diferents sabors i plats. Proporciona neutralitat, que treu encara més les paletes de gust.” – El sommelier d’aigua Roland Vanden Abbeele

Bart sobre Pineo

Pineo: la millor opció d’aigua mineral!