Restaurant Taste a Lovaina
Ambient poc convencional amb plaer culinari

El chef bart Tastenhoye i l’amfitriona Dorotée Hoste us donen la benvinguda al seu restaurant Taste. La seva aventura.

La cuina sempre ha sigut la seva passió i ell va cursar els estudis de cuinar l’escola d’Hosteleria Ter Duinen. Aquesta és la raó per la qual com a a Chef presenta cada dia obres d’art culinàries. La passional i simpàtica Dorotée li agrada la vida senzilla i rep els clients en un ambient distès, fora de qualsevol convenció.

‘Em fa molt feliç quan puc fer realitat el somni del Bart de tenir un restaurant propi. Això és amor’. – Dorotée Hoste, amfitriona del restaurant Taste.

Plaer culinari al Taste. Moda Boho en un edifici històric preciós.

Combinacions de gustos sorprenents. Detalls que marquen la diferència. Un acte d’equilibri entre la creativitat i l’estil clàssic. Una decoració moderna i amb molt de gust.

Hi ha tres persones més que vetllen per un servei perfecte: George Zara, professional de les TI, sotsdirector amb arrels Romaneses. Gwen Dewaet, fuster, cap de partida fascinat del maneig professional amb ganivets a la cuina. I la Michelle Malec, curosa i entusiasta, s’encarrega de la zona de comensals.

El Bart Tastenhoye és part de l’equip d’investigació de North Sea Chefs.

El Bart porta el logo dels North Sea Chefs tatuat al seu braç. Està molt convençut. ‘No pain, no gain’ (sense patiment no es guanya), diu la Dorotée. La NSC té una missió: es tracta d’adaptar la demanda a l’oferta de peix menys conegut i captures accidentals dels pescadors belgues.

Passió, responsabilitat, professionalitat i amor.

‘Hem d’aprendre a menjar el que es pesca. No hem de fer pescar només els peixos que volem i llençar la resta’.

Pineo al Menú del  restaurant Taste. Una decisió a consciencia, diuen el sommelier i l’amfitriona Dorotée.

Dorotée que tria els vins juntament amb el sommelier Seppe van Beuren explica:

‘ Vam triar aquesta aigua d’entre 10  aigües diferents amb el sommelier d’aigua més famós de Bélgica, Roland Vanden Abbeele. Ens vam decantar per l’aigua artesiana. Perquè? Les quatre raons principals són: l’ampolla amb estil, de color blau cel i senzilla. El gust neutre i refrescant que harmonitza d’una forma excepcional amb els vins i plats. L’envàs retornable des d’una perspectiva ecològica. Una aigua mineral natural que no es troba a tot arreu. La nostra decisió ha quedat acreditada. Els nostres clients ens feliciten molt per Pineo i la marca s’ho mereix.

Emoto Masaru, un científic japonès, que ha fet estudis famosos sobre la memòria de l’aigua i les seves propietats energètiques opina que:

‘Aigua corrent vitalitzada, que ha passat per un procés d’osmosi inversa, és un aigua morta. No té vitalitat’.

pineo, hostessa Dorotée i cuina de fons Taste Löwen

Pineo, hostessa Dorotée i cuina de fons Taste Löwen

Pineo aigua mineral natural a la taula al Taste a Löwen

Pineo aigua mineral natural

Taste – des de l’Estrella Michelin fins a cuinar pels reis.

El Restaurant Kelderman a Aalst va obtenir la primera Estrella Michelin l’any 2016 sota la direcció del Bart Tastenhoye. El 2017 aquest cuinar va cuinar pels reis belgues quan es trobaven en una visita oficial de 5 dies a l’India.

El Taste només ofereix 1 Menú adaptat a la temporada. El sopar consta de 4 a 5 plats. Per dinar el comensal pot triar un menú d’entre un i quatre plats. També hi ha variants veganes i tot l’equip contempla al·lèrgens. No podem descartar els postres de cap de les maneres! Simplement celestials.

Informació: Restaurant Taste, Naamsestraat 62, 3000 Löwen, Bèlgica. Tel. 00 32 499 27 77 406 Per reservar es pot fer a través de Table Fever o per la web www.leuventaste.be