Bed & Breakfast ecològic Cal Calsot als Pirineus.

L’ubicació rural del B&B Cal Calsot convida a fer excursions magnífiques.

Els amfitrions Lidia i Marc els hi agrada mimar els seus clients. Ho fan a 1100 metres d’alçada en el seu edifici reformat de principis del s.XIX. Està ubicat al poble de muntanya Montellà, a prop de La Seu d’Urgell, França i Andorra. Enmig del parc natural més gran dels pirineus intenten reduir al màxim la petjada ecològica. Un turisme sostenible, promocionat d’una forma sostenible, on el turista visita de forma tranquil·la la zona, els paisatges i disfruta la fauna i flora.

bany en llit i esmorzar Cal Calsot a Espanya

Bany en B&B Cal Calsot

Cal Calsot convida a turisme ecològic i esport als Pirineus.

Quan s’entra en aquest allotjament ecològic, un es treu les sabates i immediatament es troba relaxat. Un punt de partida molt bo per a excursionistes. També els esquiadors (Andorra) i ciclistes són benvinguts. Les bicis es poden rentar a la mateixa casa, es poden fer reparacions petites i les botes d’esquí es poden escalfar. També es poden fer visites a museus romànics, a banys termals, es pot fer hípica, ornitologia o l’observació de fauna en general.

La Casa rural Cal Calsot és un allotjament càlid i agradable on es dóna molta importància a deixar una petjada ecològica el més petita possible. Per exemple, l’aigua es calenta amb panells solars, i redueixen l’ús de bosses i envasos de plàstic d’un sol ús.

Cal Calsot Bed & breakfast al l'hivern

Cal Calsot Bed & breakfast al l’hivern

Al voltant de Cal Calsot

Al voltant de Cal Calsot – Casa Rural

B&B Cal Calsot: esmorzar ecològic, sopar i pic-nics ecològics amb especialitats locals.

Postres i pastissos fets a casa, preparats amb farina molta en molí de pedra, vins i caves ecològics. Cerveses fetes a la comarca. Carn de la granja dels mateixos propietaris. Millor impossible! Àpats frescos i de temporada. Herbes de l’hort o collides a les excursions. Si es demana, també àpats vegetarians i sense gluten.

Una estada inoblidable, vida sana i natural, aire fresc i Pineo, l’aigua mineral natural pura de font artesana.

Al llit i esmorzar de Cal Calsot a Espanya, Pineo també se serveix a les habitacions

Pineo al dormitori Cal Calsot

B&B ecològic per a 12 clients, turisme ecològic en estat pur.

Cinc habitacions Zen amb entrada de llum natural. Grans vistes al muntanya del Cadí. Dutxa de pluja amb gel de dutxa certificat ecològic de Cal Calsot. Tovalloles i llençols de lli teixits a mà per ‘Teixidors’. Teixidors és un projecte social català que dona a feina a gent discapacitada que fan teixits exclusivament de forma manual el telers de fusta. A cada habitació es troba una ampolla gratuïta de Pineo, aigua mineral natural de font artesiana envasada a 10 km.

Cal Calsot Casa Rural propietaris Lidia & Marc

Lidia & Marc de Cal Calsot Casa Rural

Pineo es ven exclusivament en ampolles retornables. Significa un 96% menys d’emissions de CO2 comparat amb les ampolles de PET, vidre o alumini. El transport d’anada i tornada, encara que siguin 2000 km,  i la neteja de les ampolles representen menys del 4% de la petjada de CO2. A més, l’aigua té més bon gust en envàs de vidre que de plàstic.

Pineo a Cal Calsot Casa Rural

Marc & Lidia brindis a Pineo

Us voleu allotjar a Cal Calsot?

Podeu fer la reserva des de la web www.calcalsot.com o per telèfon: 973 515 369.

Les valoracions en booking.com són de 9.5 / 10, quasi perfectes.

Tripadvisor ho valora amb 5/5. Per nosaltres perfecte.