Lleida allotja un hotel boutique amb llum pròpia: la Finca Prats

Lleida, una de les ciutats més antigues de la província que duu el mateix nom, està estratègicament ubicada entre Barcelona i Madrid. ¿Esteu cercant un hotel boutique que reuneixi luxe, sobrietat i modernitat? ¿Amb un nivell d’hospitalitat personalitzada cinc estrelles i una experiència culinària d’alt nivell garantida? Tant si viatgeu per negocis com si voleu submergir-vos en un oasi de tranquil·litat durant uns dies, la Finca Prats Hotel Golf & Spa és el racó ideal. Aquest celler, golf i spa ofereix una experiència inoblidable.

 

Exclusive meeting room in the finca prats hotel with a great view on the golf course and a meeting table full of pineo water

Finca Prats, un hotel boutique cinc estrelles amb una magnífica oferta culinària i tast de vins

Xavier Prats, hereu d’una tradició familiar amb més de cent anys d’història, dedica tota la seva atenció al confort i als paladars del seus hostes. El seu secret? Marcar la diferència en els detalls i, en concret, en la gastronomia. La finca de l’hotel està envoltada per 20 cellers, amb la qual cosa no és sorprenent que el tast de vins ocupi un lloc significatiu en l’experiència culinària. Per tot això, a la Finca Prats Hotel Golf & Spa fa anys que serveixen amb orgull aigua mineral catalana Pineo. Al restaurant, al minibar de l’habitació de l’hotel o a la taula de conferències del centre de convencions trobareu la bonica ampolla de disseny de Pineo, plena d’aigua de deu de gran puresa.

dish with scallops made in the finca prats hotel

The wine cellar of the finca prats hotel golf and spa with pineo water

Xavier Prats:
l’aigua Pineo posa un segell de qualitat al nostre servei

The whole finca prats hotel golf & spa with a bottle of Pineo

La Finca Prats Hotel Golf & Spa a Lleida aposta per la cultura local i els productes de proximitat

Xavier Prats, propietari de la Finca Prats: “Quan viatgem, és molt enriquidor entrar en contacte amb la cultura, l’arquitectura i els productes locals. Oferim Pineo als nostres hostes perquè provin un producte de proximitat realment deliciós, natural i exclusiu”. La globalització dels productes implica que avui en dia trobem els mateixos productes i les mateixes marques a qualsevol part del món. I aquí és on aquest negoci familiar pot marcar la diferència, amb l’aigua mineral Pineo, per exemple. Oferir aigua Pineo gratuïtament als hostes és un aspecte distintiu de la Finca Prats que, a més de posar en relleu el seu caràcter únic, realça l’ambient familiar d’aquest hotel boutique. Fent l’ullet, Xavier Prats ens explica com va conèixer Pineo per primer cop: “Fou durant una visita al restaurant Sant Celoni de Madrid (amb dues estrelles Michelin), on el conegut xef d’slow food Santi Santamaría servia agua mineral catalana Pineo. ¡La inspiració em va arribar immediatament!

“Per què no aprenem a apreciar les característiques organolèptiques de l’aigua i els seus matisos de la mateixa manera que valorem el vi i la cervesa?”, es pregunta Xavier Prats, propietari de l’hotel boutique Finca Prats

www.fincaprats.com
Finca Prats Hotel Golf & Spa
N-240, Km 102,5
Lleida 25198 (Spain)
Latitude 41.6579 | Longitude 0.5354
Tel. 902 445 666
Tel. (+34) 973 25 48 14
Booking – Reservas: reserves@fincaprats.com