4 velers clàssics preciosos en alta mar: Hispania, Tuiga, Mariska i Lady Anne.

És segurament la regata internacional més important i l’event de velers més destacat del sud d’Espanya. Entre l’elegant Marbella i Gibraltar es troba la meravellosa Marina Sotogrande, on se celebra aquesta regata tant exclusiva. La principal atracció són sens dubte els quatre velers clàssics de la classe M15, que foren construïts entre 1908 i 1912. Llavors es van construir vint d’aquests velers esvelts de fusta. Avui només en queden quatre. L’Hispania, que es va construir pel Rey Alfonso XIII., i que segueix navegant amb bandera espanyola i que és guanyador de varies regates sota el comandament del monarca. El Tuiga es va construir pel duc de Medinacelli y avui en dia és propietat d’Albert de Mònaco. El Mariska, el més antic dels quatre velers, es va construir pel famós navegant escocès Stothert i avui en dia porta la bandera suïssa. El quarto és el Lady Anne, que amb 22,9 metres d’eslora, és el més petit de la flota i navega amb bandera anglesa. Es va construir per a George Coates, membre d’una família rica escocesa.

„Pineo ha sigut un encert. Tots els mariners i capitans d’aquesta regata tant especial han gaudit de Pineo. La Marina Sotogrande Classic Week ha sigut un gran èxit, també gràcies a Pineo. “ – Emma de Acedo de www.rtvlifestyle.com y VenYou Events & Media

També Juan Carlos I. De España, les filles de la Sara Ferguson, la Charlotte Casiraghi i l’Ana Rosa Quintana han participat en l’event.
Un càtering perfecte en terra ferma de la prestigiosa Classic Week.

A Sotogrande es va crear l’ambient perfecte per aquest event important europeu. Un punt de trobada fantàstic per a navegants i públic de tot el món, en el port, en els passejos, així com en bars i restaurants. Els events esportius es van complementar amb música, art y mercats. El glamour d’aquest esport també es reflexa en la presencia de famosos com Juan Carlos I. De España, les filles de la Sara Ferguson, la Charlotte Casiraghi i  l’Ana Rosa Quintana, que li van brindar a aquesta setmana un color especial.

El Catering va ser a càrrec de Don Diego, el famós restaurant de Sotogrande.

Des del matí fins la nit es podia gaudir d’exquisitats. Pineo, l’aigua mineral natural oficial de l’event, va ser un autèntic plaer a aquelles altes temperatures. També els equips dels quatre velers clàssics van poder gaudir i apreciar aquesta aigua mineral gourmet espanyola des del principi. Els regatistes van consumir litres de Pineo ben fresca, per a recarregar energies. Després de la regata, la cervesa es va convertir en la beguda preferida.

A beautiful classic sailing ship at sea during the sailing regatta in Sotogrande

Pineo, l’aigua oficial de la Classic Week Marina Sotogrande 2018.

La Marina Sotogrande serà els propers tres anys l’amfitriona de la regata 15M. Maxence Kavousi, responsable entre moltes altres coses, de les begudes de l’event, es va decidir de forma molt conscient per a Pineo. Va conèixer aquesta aigua fa uns anys a El Cortes Inglés. El disseny estilitzat de l’ampolla i l’aigua tant deliciosa es van gravar en la seva memòria. Quan va arribar el moment d’escollir un aigua per a la Classic Week de Sotogrande Pineo va entrar en l’ajustada competició entre 10 aigües minerals espanyoles. El gust de l’aigua Pineo, el disseny auster, però de línia elegant de l’ampolla de vidre, el seu origen espanyol i la filosofia de Pineo van ser els motius, per els que Maxence es va decidir per Pineo.

Pineo vol donar les gràcies a Emma de Acedo de www.rtvlifestyle.com i VenYou Events & Media, que han contribuït de forma notòria a l’èxit de l’event. També volem donar les gràcies a Miguel Ángel Díez García, el director del Port de Sotogrande, Dideh Maxence Kavousi i el Restaurant Don Diego per l’esplèndid Catering. Pineo está orgullós, de poder ser l’aigua oficial d’aquesta inspiradora, esportiva i emocionant Marina Sotogrande Classic Week. Esperem que les filles de Sarah Ferguson, Charlotte Casiraghi … hagin pogut disfrutar de l’aigua Pineo, les regates i l’entorn de Sotogrande, de Gibraltar, Tarifa i Cádiz.

„Per la Marina Sotogrande Classic Week 2018 vam escollir Pineo entre 10 aigües minerals espanyoles com a marca oficial d’aigua per aquesta regata llegendària. “– Maxence Kavousi, Eventmanager Marina Sotogrande Classic Week 2018