Pineo, l’aigua ideal per als hotels i restaurants. Única i especial

 

 

 

 

 

 

 

L’aigua no pot faltar mai a taula per acompanyar un bon menjar. L’aigua és la beguda que més es consumeix a tot el món i l’aigua embotellada, la beguda refrescant més demandada.

Els efectes beneficiosos de l’aigua són àmpliament coneguts. No només treu la set, també és una font inesgotable de plaer. L’aigua forma part del nostre organisme. L’harmonia de l’aigua amb altres begudes és possible gràcies a les moltes sensacions que es combinen a taula i que rebem, principalment, mitjançant la boca i el nas.

La tendència actual a escollir aigua, assegura que en el futur encara es consumirà més aigua en relació amb altres begudes. L’aigua i el vi s’alternen i es complementen. El menjar modern s’acompanya d’aigua i vi. De fet, la carta d’aigües rep cada vegada més atenció per part dels clients.

 

Pineo, considerada l’aigua amb el millor sabor, sense alteracions

Quan tastem algun aliment, utilitzem tres sentits: el sabor, l’olor i la vista. Però en el cas de l’aigua, les diferències són molt subtils entre unes marques i altres. Per això, de vegades pensem que totes les aigües tenen el mateix gust. Sovint ens oblidem que l’aigua ofereix una gran varietat de sabors. Igual que ocorre amb el vi, quan tastem una aigua, no es tracta només de l’aigua en si mateixa. El seu origen, la seva composició de minerals, l’embotellament i fins i tot el disseny de l’envàs li proporcionen un sabor únic.

L’organització de consumidors alemanya Stiftung Warentest va ser molt clara en la seva avaluació de 20 marques d’aigua sotmeses a un test de sabor i d’alteracions en el gust. Només Pineo va obtenir la qualificació ‘molt bo’ en el seu informe de sabor (consulta aquí l’estudi).

La ubicació única de la font, la línia d’embotellament d’última generació, el respecte per la natura, l’envasat en ampolles de vidre, el procés de rentat dels envasos respectuós amb el medi ambient… Tot ho fem per aconseguir un sabor perfecte. Volem que beure Pineo sigui una autèntica experiència d’aigua. Tal com ha estat i ho continua sent des de l’any 852!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

L’ampolla de vidre de Pineo ha estat guardonada amb el ‘Red Dot Award’ al millor disseny de producte

El famós dissenyador Claus Lippe del Lippe-Design-Studio, en Colònia, va dissenyar l’ampolla de l’aigua Pineo el 1996. El seu punt de partida va ser crear un recipient que fos un reflex del seu contingut. El resultat va ser un disseny sobri i essencial amb una forma sorprenent i inconfusible: el coll i l’esquena de l’ampolla són característicament pronunciats.

Aquest disseny no té adorns decoratius, cap relleu o protuberància. Els contorns són simples i de seguida recognoscibles. El subtil blau cel del cristall s’associa amb la frescor de l’aigua. L’etiqueta s’ajusta perfectament al disseny. El seu aspecte senzill reflecteix la forma simple de l’ampolla.

El Red Dot Award al disseny de productes és un concurs internacional per a dissenyadors de tot el món que funciona des del 1955. Cada any participen uns 17.000 dissenyadors en 31 categories diferents. Això fa del Red Dot Award un dels concursos de disseny més respectats del món.

Què aporta l’aigua mineral Pineo en el sector de la restauració i l’hostaleria?

L’aigua Pineo es pot adquirir en les seves versions Natural o Intens (amb gas), en ampolles grans o petites.

Un valor afegit de Pineo és la seva aigua Luna LLena. És l’aigua mineral natural artesiana de Pineo que s’envasa durant la fase de lluna plena. Una edició limitada que es recomana reservar amb antelació.

L’aigua mineral Pineo en les festes, a taula i en el restaurant

Assaborir l’aigua

L’aigua rep cada vegada més atenció per part dels consumidors. Per fer un tast d’aigua cal reconèixer el sabor i la sensació que deixa en la boca.

El tast comença amb el primer glop. Abans, cal triar el got adient, obrir l’ampolla i servir el seu contingut. Convé prendre un glop generós. A continuació, pots aixecar el got fins a l’altura dels ulls per observar el seu contingut just des de la superfície. Així podràs detectar qualsevol anomalia (de color o partícules flotant). També podràs observar la proporció d’oxigen en l’aigua i com es mou.

Pren un altre glop i aquest cop deixa reposar l’aigua en la llengua. Distribueix-la per tota la boca, també per la part posterior de la boca abans d’empassar-te-la. Així podràs assaborir millor el sabor. Podràs percebre el seu grau d’acidesa, gust, estructura, lleugeresa i sensació que deixa en la boca.

Pineo harmonitza perfectament amb el vi

No hi ha moltes aigües que harmonitzin tan bé amb el vi com Pineo. Especialment quan se serveixen plats saborosos a taula. El seu sabor suau, lleuger, fresc i equilibrat és únic.

Per a les persones que la saben valorar i gaudir, l’aigua és més que un líquid refrescant. És una beguda delicada amb característiques úniques que resulten captivadores i agradables. Quan algú és capaç de reconèixer una aigua pel seu ‘terroir’, per la seva història present en la composició mineral, ja no la beu només per calmar la set.

Pineo ofereix ‘Natural’, aigua natural amb un sabor alcalí suau (pH 8); ‘Moderat’, aigua lleugerament carbonatada amb un sabor lleugerament àcid (pH 6), i ‘Intens’, una aigua molt carbonatada amb un pH 4. La possibilitat de triar entre diferents pH i l’equilibri perfecte entre anions i cations fa de Pineo la parella perfecta per a qualsevol vi.

El correcte coneixement tant del vi com de l’aigua que se serveixen a taula, fa del sommelier de vi també un bon sommelier d’aigua. Beure vi i aigua es fa cada vegada més. Per això oferir una carta d’aigua s’està convertint en una necessitat tant per als negocis tradicionals com para els que marquen noves tendències.

l’aigua Pineo, la millor companya del vi a taula, ideal pels restaurants

Consells útils per servir correctament l’aigua Pineo

– No rentis els gots amb sabó, sinó amb aigua calenta o amb vapor d’aigua i deixa’ls refredar. Encara millor si ho fas amb aigua desmineralitzada o purificada
– Comprova que l’ampolla no tingui desperfectes, que estigui neta i que no li manqui l’etiqueta.
– Col·loca l’ampolla Pineo sobre la taula, no l’aboquis en una gerra.
– Obre l’ampolla davant dels clients.
– Col·loca l’etiqueta enfront dels clients.
– Omple els gots fins a 1/3 o 2/3 de la seva capacitat.
– Norma d’etiqueta: l’aigua és la primera beguda que se serveix a taula i l’última que es retira.
– No afegeixis glaçons, això alteraria el sabor.
– Conserva l’aigua en un lloc fosc, fred i ben ventilat.
– Quina mida d’envàs és la més adient? Tingues en compte que quan l’ampolla s’obre, l’aigua comença a perdre la seva delicada puresa.
– Beu l’aigua sempre en vidre. Aquesta és la forma més pura de beure-la.

Quina aigua Pineo combina millor amb quin vi?

  • Pineo Natural combina perfectament amb vins suaus amb un baix contingut d’alcohol.
    Vins blancs frescs i afruitats, negres joves, vins espumosos, aperitius poc ensucrats…
  • Pineo Moderada resulta ideal i harmonitza amb els vins de classe mitjana.
    Vins afruitats complets, rosats, Beaujolais joves, xampanys joves…
  • Pineo Intens combina a la perfecció amb els vins més forts i madurs.
    Vins blancs o vermells forts siguin secs o dolços, vins blancs que es prenen com a aperitiu, xampanys anyencs, aperitius molt dolços…

Aigues Pineo només disponibles per a la restauració i l’hostaleria