Els PFAS es poden trobar al sòl, els llots dels rius, les aigües subterrànies i l’aigua potable. Tot i que aquests carcinògens químics, també anomenats Forever Chemicals o PFC, es poden trobar a gairebé tot arreu en aquests dies, per sort també hi ha bones notícies. Segons els resultats de laboratori més recents d’Eurofins, no hi ha PFAS a Pineo!

Pineo es troba molt per sobre del límit de la indústria i està envoltat de reserves naturals

Pineo és aigua pura, ‘salvatge’, que brolla des del fons de la muntanya a una altitud de 1100 metres en un cabal continu d’uns 25.000 litres per hora. L’aigua s’embotella i s’omple al lloc. No hi ha indústria en un radi de 15 a 20 km al voltant de Pineo. El paisatge és aspre i natural, amb moltes ovelles i cavalls pasturant i està protegit pel govern.

Pineo puur water zonder PFAS

A Bèlgica i als Països Baixos obtenim PFAS mitjançant aliments i aigua potable

Segons el RIVM i el VMM, la gent dels Països Baixos i Bèlgica ingereix massa PFAS a través dels aliments i l’aigua potable, cosa que pot danyar el sistema immunitari i causar càncer. Tanmateix, eliminar els PFAS de l’aigua potable és molt difícil. Per eliminar (la majoria de) PFAS necessiteu una filtració de membrana molt fina. Aquesta és una tècnica costosa que consumeix molta energia. Per tant, poques empreses d’aigua potable utilitzen la tecnologia de membrana.

Pineo: aigua mineral natural sense PFAS

El laboratori reconegut oficialment ‘Eurofins’ va provar recentment Pineo per detectar la presència de les 14 espècies de PFAS més importants, amb resultats de mesura en tots els casos inferiors a <0,010 μg/l. En altres paraules: Pineo és aigua mineral natural, lliure de PFAS.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [66.22 KB]